RECENSIES

WAT MENSEN OVER MIJ ZEGGEN

Recensie plaatsen?

Wilt u ook uw recensie plaatsen? Dan kunt u deze mailen of sturen via het formulier.

RECENSIES

Hallo Petra,

Dank je wel.voor de materialen.
Ook nog een keer voor je bevlogen presentatie.
Ik heb inmiddels gemaild dat we aan de slag willen met Bosos.

- Met vriendelijke groet, Moniek Wolffs, Intern Begeleider OBS Aan de Meule

Hallo Petra,

Bedankt voor het verzenden van de stukken en je reactie op de studiedag.
Ik word altijd blij en enthousiast van jou workshops en met jou tips en theorie kunnen wij direct aan het werk ten goede voor de kinderen.
Het was een leerzame morgen voor de onderbouw en het is goed om met meerdere collega’s samen te zijn en ons bewust te worden dat wij moeten meebewegen met het individuele kind.
Doelen streven we na maar in het besef dat er kleine tussenstapjes gemaakt moeten worden door veel kinderen om het einddoel te behalen. De zone van naaste ontwikkeling.
Het is fijn te merken dat wanneer jij geweest bent wij weer positieve energie krijgen om samen inhoud te geven aan ons onderwijs. De tips voor het werken met BOSOS zijn waardevol.
Kortom, Petra bedankt en ik ga met Liesbeth in gesprek voor komend schooljaar en niet te vergeten de ouderavond die dit jaar is komen te vervallen.

- Hartelijke groeten J. Dooijeweerd, Stichting VCO scholen Harderwijk

Hallo Petra,

Wij vonden het allemaal een hele interessante ochtend over kleuters met ontwikkelingsvoorsprong. We beginnen nu de mogelijkheden met ons eigen materiaal te zien en dat is erg prettig. Het is dus erg bruikbare informatie. Je vertelde het op een enthousiaste manier, waardoor we geboeid waren en bleven. Dus bedankt!
Het zou leuk zijn als je ook voor een vervolg in groep 3/4 komt!

- Linda Bindels, Prins Bernhardschool

Beste Petra,

Ik wil je nogmaals bedanken voor de inspirerende middag. Ik heb allemaal positieve geluiden gehoord en er is weer een hoop duidelijk geworden.

- Petra de Rooij- Verkuil, CBS Prins Johan Friso school

Hoi Petra,

Het was een goede ouderavond. De ouders hebben veel informatie gekregen en waren in de mogelijkheid om vragen te stellen. De activiteit tussendoor was ook geslaagd.
Wij wachten af op de reacties op het rapport die donderdag met de kinderen naar huis gaat en de gesprekken die daarop volgen.

- Anne Dijkhuis

Hoi Petra,

Wij hebben de cursus als erg prettig ervaren. We kregen het gevoel dat we best goed bezig waren en niet dat we alles ineens heel anders moesten gaan doen. Het gaf juist meer lucht om e.e.a. anders aan te pakken en daardoor juist tijd te winnen! Er werd meteen een koppeling gelegd naar onze eigen praktijk en dat is wat je graag wilt als leerkracht: het geleerde meteen kunnen toepassen in je eigen klas… We hebben dus voldoende handvatten aangereikt gekregen om in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Tussendoor was er wel tijd voor vragen, maar dat mag nog wel uitgebreider, nu werd het antwoord soms toch afgekapt om het programma van die middag af te kunnen krijgen.
Fijn dat er gefilmd werd in de praktijk, best spannend, maar het ging allemaal op een prettige manier en was zeker waardevol!
Voor een Pabo-student is de inhoud vd cursus vooral heel zinvol denken wij. Klossers zijn deze werkwijze al wat meer gewend. Wel fijn om die bevestiging te krijgen.

Bij het gebruik van Bosos is het heel fijn dat de druk om te ‘moeten afvinken’ wordt weggenomen. Als we iets nog niet zien bij een kind, krijgen we vanzelf een mailtje dat we dit nog moeten bekijken.
De uitleg van het lln volgsysteem was duidelijk, waardoor wij oprecht enthousiast raakten!

Kortom een ontspannen sfeer, waarin we ons gewaardeerd en gehoord voelden.
Hartelijk dank daarvoor!

- Kara Thijssen, Groepsleerkracht 3-4 en intern begeleider 1-4, Floris Radewijnszschool

Waardevolle lessen voor Benjamin, pap en mam. Petra werd een lifeline want zo goed zijn wij nog niet begeleid en geholpen. “Als er meer dan vijf sterren bestonden, of hoger dan excellent, dan had ik dat gegeven. Benjamin had heel veel aan de begeleiding van Petra want ik zag zijn onzekerheid en zijn frustraties langzaam verdwijnen. Soms heeft hij een terugslag (zoals na een lange vakantie van 6 weken), maar zelfs dan staat Petra klaar om hem te helpen. Toen het erop aan kwam, had “samen uniek” pas echt betekenis voor ons.”

- Heidi

Dankjewel! Fijn dat je zo meedenkt! We hebben je hulp gewaardeerd! En zullen je naam zeker doorgeven aan wie dit nodig kan hebben. Succes met je bureau en wie weet hebben we nog eens contact!

2e4143fb-bdcf-4c72-b139-c764071168e4

- Margriet

Uw recensie

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je recensie